Home » Érdekesség » Egyszerű diákmunka fiúknak!

Egyszerű diákmunka fiúknak!

Szeretnél a nyáron, vagy iskola mellett dolgozni? Hosszú távú, stabil munkalehetőséget keresel, amihez nem kell szakértelem? Jó fizikummal rendelkezel? Ha egy könnyen megtanulható, iskola mellett is egyszerűen ellátható diákmunka után néztél épp, akkor ne is keress tovább! Ez a diákmunka Szeged italnagykereskedésben tökéletes lesz számodra, ha van időd és szívesen dolgoznál hétköznapokon, 9:30 és 18 óra között, a feladatod áruösszekészítés és anyagmozgatás lenne, tehát elsősorban fiúk jelentkezését várjuk a munkára, akik nem bánják, ha fizikai munkát kell végezniük, és akik meg tudják oldani a tanulmányaik mellett, hogy iskolaidőben dolgozzanak.
A beosztás miatt a munkára elsősorban nem nappali tagozatos hallgatókat keresünk, hanem passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákokat, vagy estiseket, esetleg magántanulókat. Tehát elsősorban egyetemi hallgatókat. Az órabér bruttó 733 forint.
Azok számára ajánljuk ezt a munkát, akik hajlandóak és tudnak is monoton munkát végezni, mivel lényegében árufeltöltő pozícióba keresünk hallgatókat.